Behandlingar

Konventionell tandvård

Vi utför allt inom den konventionella tandvården och ger dig personlig konsultation för egenvård.

För oss är det viktigt att du som patient får en skonsam behandling. Därför använder vi oss uteslutande av moderna metoder. På praktiken har vi exempelvis digital röngten, vilket ger en bättre strålmiljö. Vi har lång erfarenhet av patienter med rädsla för tandläkare och vi tar omsorgsfullt hand om var och en för en behaglig upplevelse.

Boka behandling

tavla

Implantat

Om du exempelvis drabbats av tandlossning eller skadat dina tänder i en olycka kan vi hjälpa dig sätta in implantat. Det fungerar oavsett om det är en eller flera tänder som saknas. Implantat är en utmärkt lösning som passar de allra flesta.

Estetisk tandvård

Vi kan hjälpa dig få ett vackrare leende med metoder från lätt putsning och tandblekning, till tandköttsplastik och insättning av porslinsfasader. Våga fråga efter vad just du önskar. Dagens teknik gör nästan allt möjligt och även mindre korrigeringar kan göra stor skillnad.

Bettfysiologi

Problem med bettet kan orsaka både värk och skadade tänder. Hos oss kan vi hjälpa dig rätta till bettet så att du slipper ha ont och kunna tugga smärtfritt igen.

tak

Kirurgi

Ibland kan kirurgiska ingrepp behöva göras vid exempelvis avlägsning av krångliga visdomständer. Vi har goda erfarenheter av kirurgi och erbjuder alltid skonsam bedövning. För att du ska känna dig trygg och bekväm kan vi även erbjuda lugnande mediciner.

Snabb tandreglering för vuxna

Med hjälp utav en så kallad Inman Aligner, är det möjligt att reglera lätt sneda tänder med uppnått resultat redan efter ca tolv veckor. En avtagbar skena gjuts efter dina tänder och anpassas därefter för att kunna reglera tänderna på plats.